
Dispositivos e acessórios
Spicy cauliflower soup
Preparação 5min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
Curry powder
-
whole black peppercorns1 tbsp
-
coriander seeds2 ½ tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
dried chillies5
-
rock salt1 tbsp
-
granulated garlic2 tsp
-
cardamom pods (see Tips)4
Soup
-
cauliflower cut into small florets160 g
-
raw cashews40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
fresh coriander leaves for garnishing (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
157 kcal /
659.5 kJ
Proteína
5.9 g
Gordura
10.7 g
Hidratos de carbono
7.8 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
1.8 g
Sódio
494.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia