Traditional minestrone

4.6 8 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    20 g
  • celery cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • carrot cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • tomatoes cut into quarters
    2
  • potatoes cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • tomato paste
    15 g
  • water
    1000 g
  • Vegetable stock paste
    3 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • fresh basil leaves only, plus extra to garnish
    1 sprig
  • fresh parsley leaves only
    1 sprig
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • cabbage leaves of choice, cut into pieces
    100 g
  • ditalini pasta or broken spaghetti
    120 g
  • grated Parmesan cheese to sprinkle

Nutrição por 1 portion

Sódio 71.8 mg
Proteína 7.5 g
Energia 1127.6 kJ / 269.5 kcal
Gordura 5.8 g
Fibra 6.1 g
Gordura saturada 0.9 g
Hidratos de carbono 48.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...