Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g dessert apples, peeled, cored, quartered
- 850 g water
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 110 g onions, quartered
- 55 g unsalted butter, diced
- 150 g celery stalks, cut in pieces (approx. 2 stalks)
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 4 carrots)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, or to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1076 kJ / 257 kcal
- Proteína
- 5.9 g
- Hidratos de carbono
- 26.8 g
- Gordura
- 14.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min