Dispositivos e acessórios
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
Preparação 15min
Total 24h 15min
16 portions
Ingredientes
-
unsweetened coconut water800 g
Magic chocolate topping
-
dairy free dark chocolate broken into pieces100 g
-
coconut oil50 g
Coconut vanilla sorbet
-
pure maple syrup80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
coconut cream plus extra, if needed200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
18.4 mg
Proteína
0.9 g
Energia
482.2 kJ /
115.3 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
8.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Neapolitan ice cream cake
21h 10min
Vegan butter
8h 5min
Vegan Christmas cake
27h 10min
Spooktacular snow cones
10min
Chocolate cream cookies
1h 30min
Gluten-Free Crepes
45min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Gluten free self-raising flour
10min
Mini vegan fruit cakes
25h 40min
Gluten-Free Rolls
1h 20min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10min