Creamy honey mustard chicken

Creamy honey mustard chicken

3.8 90 avaliações
Preparação 30min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • olive oil
    20 g
  • white wine
    150 g
  • Dijon mustard (gluten free)
    1 ½ tbsp
  • seeded wholegrain mustard (gluten free)
    1 ½ tbsp
  • skinless, boneless chicken thighs trimmed and cut into cubes (2-3 cm)
    900 g
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • water
    140 g
  • honey
    1 tbsp
  • salt plus extra for seasoning
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    1 pinch
  • potatoes (approx. 200 g), cut into thin slices (3 mm)
    2
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
    1
  • sorghum flour
    1 tbsp
  • frozen green peas
    100 g
  • zucchini peeled into ribbons
    50 g
  • sugar snap peas trimmed
    80 g
  • asparagus trimmed and cut into pieces
    1 bunch
  • yellow squash (patty pan squash), cut into thin slices
    2

Nutrição por 1 portion

Energia 508 kcal / 2134 kJ
Proteína 50.9 g
Gordura 24 g
Hidratos de carbono 20.3 g
Fibra 4.8 g
Gordura saturada 7.3 g
Sódio 747.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...