Dispositivos e acessórios
Pepper, Onion and Sausage Galettes
Preparação 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling440 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing220 g
-
water70 - 100 g
Filling
-
red onions quartered400 - 500 g
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
courgettes cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw sausages400 g
-
milk1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.3 g
Energia
2663 kJ /
636 kcal
Gordura
40.1 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COOKING FOR A CROWD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Pumpkin Quiche
2h 5min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Coronation Chicken
30min