Dispositivos e acessórios
Pepper, Onion and Sausage Galettes
Preparação 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling440 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing220 g
-
water70 - 100 g
Filling
-
red onions quartered400 - 500 g
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
courgettes cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw sausages400 g
-
milk1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.3 g
Energia
2663 kJ /
636 kcal
Gordura
40.1 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COOKING FOR A CROWD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Bacon Roly-polies
1h
Pasta Salad with Salami
25min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Ham Hock Potato Bake
35min
Banana Blondies
40min
Chicken Enchiladas
1h
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Special Un-Fried Rice
45min