Dispositivos e acessórios
Pasta and Chickpea Salad
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
Salad
-
water1200 g
-
olive oil plus 1 Tbsp10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried pasta (e.g. penne)250 g
-
cooked chickpeas250 g
-
cherry tomatoes quartered200 g
-
watercress100 g
-
mozzarella diced (1 cm)40 g
Vinaigrette
-
fresh red chilli deseeded if desired½
-
olive oil50 g
-
lemon juice20 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.1 g
Energia
1430 kJ /
342 kcal
Gordura
15.5 g
Hidratos de carbono
40.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Salads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Sizzling Summer
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Mediterranean Salad
25 min
Spring Vegetable Penne
45 min
White Bean Salad
5 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min