Dispositivos e acessórios
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
cod fillets thick cut, skinless, boneless (approx. 120 g each)4
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil plus 1-2 Tbsp for frying50 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
onions quartered170 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
ground cumin2 tsp
-
garam masala½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.9 g
Energia
1137 kJ /
272 kcal
Gordura
14.9 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Prawn Saganaki
35min
Seafood Korma
40min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Keralan Fish Curry
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Prawn Bhuna
30min
Prawn Curry
30min
Chicken Akhni
1h 30min