Dispositivos e acessórios
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
cod fillets thick cut, skinless, boneless (approx. 120 g each)4
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil plus 1-2 Tbsp for frying50 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
onions quartered170 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
ground cumin2 tsp
-
garam masala½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.9 g
Energia
1137 kJ /
272 kcal
Gordura
14.9 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken Saag
50min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Seafood Korma
40min
Chicken Akhni
1h 30min
Keralan Fish Curry
30min
Tuscan Bean Soup
50min
Prawn Bhuna
30min