Dispositivos e acessórios
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
Preparação 35min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Potatoes
-
boiling water1000 g
-
new potatoes cut in pieces (2 cm)500 g
-
leeks (approx. 1), sliced (1 cm)120 g
-
fine green beans trimmed, halved200 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
olive oil1 ½ Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ½ tsp2 pinches
Tomato Sauce and Fish
-
garlic cloves3
-
red onions quartered100 g
-
olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine50 g
-
haddock fillets (approx. 140 g each), skinless4
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Steamed Vegetables
-
boiling water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1280 mg
Proteína
31 g
Energia
1568 kJ /
374 kcal
Gordura
14 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Kedgeree
45min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Tomato and Haddock Rice
50min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Shepherd's Pie
1h 40min