Mediterranean Pearl Barley Risotto

Mediterranean Pearl Barley Risotto

3.3 45 avaliações
Preparação 15min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • shallots (2-3 shallots)
    70 g
  • olive oil
    30 g
  • pearl barley medium, rinsed and drained
    250 g
  • dry white wine vegan
    100 g
  • water hot
    750 g
  • vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • dried thyme (opcional)
    ¾ tsp
  • pine nuts
    40 g
  • courgettes sliced (5 mm)
    400 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained, cut in strips (5 mm)
    50 g
  • almond butter
    60 g

Nutrição por 1 portion

Energia 517 kcal / 2159 kJ
Proteína 16 g
Gordura 23 g
Hidratos de carbono 52 g
Fibra 8.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...