Dispositivos e acessórios
Pasta alla puttanesca
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil40 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)400 g
-
tomato paste2 tbsp
-
pickled capers1 tbsp
-
anchovy fillet5
-
pitted Kalamata olives100 g
-
dried oregano2 pinches
-
water850 g
-
dried spaghetti broken into halves500 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
682.2 mg
Proteína
17.4 g
Energia
1946.5 kJ /
463.5 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
60.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget friendly Italian
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Tartare sauce
10min
Thai-style fish cakes
30min
Minestrone
40min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Harissa
25min
Israeli couscous salad
1h
Miso soup
30min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min
Risotto verde
45min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min