Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 30.4 g
- Gordura saturada
- 13.2 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sódio
- 1079.7 mg
Receitas alternativas
Chicken and spinach enchiladas
40min
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Almond chocolate mousse
35min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Seeded sausage rolls
50min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Cauliflower flammkuchen
1h
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min