Dispositivos e acessórios
Zucchini lasagne
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)4
-
salt plus extra for sprinkling and seasoning1 - 2 pinches
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces100 g
-
brown onion cut into quarters180 g
-
celery cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
beef mince500 g
-
tomato paste70 g
-
ground paprika1 - 2 pinches
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
dried oregano2 tsp
-
tomato passata450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
mozzarella cut into pieces110 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
fresh basil leaves12
-
ricotta (see Tips)250 g
-
egg1
-
dried Italian herbs1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1079.7 mg
Proteína
35.3 g
Energia
1981 kJ /
471.7 kcal
Gordura
30.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
No potato salad
20 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min