Dispositivos e acessórios
Zucchini lasagne
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)4
-
salt plus extra for sprinkling and seasoning1 - 2 pinches
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces100 g
-
brown onion cut into quarters180 g
-
celery cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
beef mince500 g
-
tomato paste70 g
-
ground paprika1 - 2 pinches
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
dried oregano2 tsp
-
tomato passata450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
mozzarella cut into pieces110 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
fresh basil leaves12
-
ricotta (see Tips)250 g
-
egg1
-
dried Italian herbs1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1079.7 mg
Proteína
35.3 g
Energia
1981 kJ /
471.7 kcal
Gordura
30.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Seeded sausage rolls
50min
Tex-Mex chicken soup
40min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1h 10min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Cauliflower mash
25min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
No potato salad
20min
Colourful quinoa salad
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chicken and spinach enchiladas
40min