Dispositivos e acessórios
Quinoa tabouli
Preparação 10min
Total 12h 40min
4 portions
Ingredientes
-
white quinoa100 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only60 g
-
fresh mint leaves only60 g
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)½
-
red onion cut into pieces50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
plum tomatoes deseeded and finely diced4
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
131.7 mg
Proteína
7.2 g
Energia
993.3 kJ /
236.5 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on quinoa
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Superfood salmon salad
1h 5min
Basil pesto
10min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Lentil and mint salad
3h 55min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Colourful quinoa salad
40min