Dispositivos e acessórios
Risotto verde
Preparação 30min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (approx. 1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1325.1 mg
Proteína
19.1 g
Energia
2137 kJ /
508.8 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli con carne
45min
Minestrone
40min
Beetroot risotto
35min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Rice salad
1h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Pear and blue cheese risotto
30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Filo spinach slice
55min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min