Dispositivos e acessórios
Cheesy roasted vegetable muffins
Preparação 10min
Total 45min
6 pieces
Ingredientes
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
zucchini cut into pieces (4 cm)100 g
-
salted butter cut into pieces (2cm), room temperature125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
self-raising flour300 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
dried chilli flakes optional½ tsp
-
fresh baby spinach60 g
-
mixed vegetables roasted (leftovers eg pumpkin, onion, capsicum, potato, zucchini) cut into pieces (2-4 cm)200 g
-
feta cheese coarsely crumbled60 g
-
cherry tomatoes (opcional) cut in halves, to garnish12
-
butter to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
1226.2 mg
Proteína
15.8 g
Energia
2105.6 kJ /
503.3 kcal
Gordura
29.2 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
17.6 g
Hidratos de carbono
44.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Newsletter 2025
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Gluten-free Bread
3h 20min
Ginger Coriander Steamed Fish
Nenhuma avaliação
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Banana bread
1h 40min
Banana Bread
1h 50min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten free pizza dough
2h
Easy banana muffins
30min