Dispositivos e acessórios
Asparagus risotto
Preparação 10min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)40 g
-
green asparagus (approx. 1 bunch)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water440 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry white wine160 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
295.4 mg
Proteína
15.8 g
Energia
2715.2 kJ /
649 kcal
Gordura
23 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
80.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Broccoli and blue cheese soup
25min
Lamb and barley soup
50min
Cheese soufflés
30min
Cauliflower gratin
1h
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Milanese risotto
25min
Risotto verde
45min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Classic mushroom risotto
30min