
Dispositivos e acessórios
Risotto with lemon, thyme and feta
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Nutrição por 1 portion
Energia
478 kcal /
2008.3 kJ
Proteína
11.8 g
Gordura
17.3 g
Hidratos de carbono
65.2 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
9.6 g
Sódio
851.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia