Dispositivos e acessórios
Risotto with lemon, thyme and feta
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
851.5 mg
Proteína
11.8 g
Energia
2008.3 kJ /
478 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
9.6 g
Hidratos de carbono
65.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Risotto verde
45min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Basil pesto
10min
Béchamel sauce
20min
Minestrone
40min
Cream of tomato soup
25min
Bubble and squeak soup
35min
Milanese risotto
25min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min