Dispositivos e acessórios
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Preparação 10min
Total 50min
490 g
Ingredientes
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 490 g
Sódio
403.9 mg
Proteína
9.9 g
Energia
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Gordura
44 g
Fibra
24.4 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
58.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dips & savoury spreads
52 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free focaccia bread
1h
Lebanese-style hommus
13h 15min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Empanada pastry
45min
Buckwheat Crêpes
45min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25min
Tzatziki
Nenhuma avaliação
Greek pita breads
1h 15min