
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Nutrição
- por 490 g
- Energia
- 634.8 kcal / 2655.9 kJ
- Proteína
- 9.9 g
- Gordura
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 58.3 g
- Fibra
- 24.4 g
- Gordura saturada
- 6.4 g
- Sódio
- 403.9 mg
Receitas alternativas
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 50min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Indonesian white spice paste
35min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Minced Meat
35min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Creamy Avocado Dip
10min
Lime and coconut mini bundts
40min