Dispositivos e acessórios
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)3 - 4
Pesto
-
hard cheese (eg Parmesan, Manchego, pecorino), cut into pieces (3 cm)80 g
-
nuts or seeds of choice (eg macadamia, pinenuts, almonds, hazelnuts, walnuts, pinenuts, sunflower seeds, pepitas)30 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs rocket and spinach leaves.80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
sea salt¼ tsp
lentil bolognaise
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalk cut into pieces1
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stems30 g
-
dried thyme1 tsp
-
dried oregano3 tsp
-
dried chilli flakes to taste (optional)2 pinches
-
extra virgin olive oil40 g
-
red wine100 g
-
canned lentils rinsed and drained400 g
-
canned tomatoes800 g
-
tomato paste60 g
-
sea salt to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
778.2 mg
Proteína
15.1 g
Energia
2410.2 kJ /
576.1 kcal
Gordura
41.4 g
Fibra
15 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
40.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (using modes)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy Coconut Dhal
25min
Tagliatelle with pumpkin
45min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Sweet potato lentil pie
50min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Warm satay bowl
1h 10min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Traditional minestrone
45min