Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

4.0 ( 1 avaliação )

Ingredientes

  • 450 g zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 510 g water
  • 570 g mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 30 g shallot halved
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 30 g red wine or Marsala wine
  • Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)

Nutrição
por 1 portion
Energia
175.3 kcal / 733.3 kJ
Proteína
6.4 g
Gordura
11.3 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.8 g
Sódio
621.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas