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Versões compatíveis
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Lemon Pudding with Syrup
- unsalted butter for greasing
- brown sugar for dusting
- 100 g lemon juice
- 850 g water
- 280 g brown sugar
- 4 - 6 pieces lemon peel to taste
- 130 g strong white bread flour
- 60 g unsalted butter diced
- 15 g milk
- 60 g lemon juice, freshly squeezed
- 2 tsp baking powder
- 2 medium eggs
Beef Bourguignon
- 1 dried bay leaf
- 5 sprigs fresh parsley cut in pieces
- 3 sprigs fresh thyme cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 200 - 250 g onions quartered
- 15 g olive oil
- 700 g beef meat diced (3 cm) (preferably top rump, chuck, collar or cheek)
- 150 g streaky bacon, cured and smoked cut in strips
- 300 g red wine preferably Burgundy or any full-bodied red wine
- 200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh button mushrooms
- 300 g carrots
- 1 - 2 Tbsp cornflour (opcional)
- baguette sliced, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1417 kcal / 5931 kJ
- Proteína
- 49 g
- Gordura
- 82 g
- Hidratos de carbono
- 104 g
- Fibra
- 5.9 g
- Gordura saturada
- 44 g
- Sódio
- 1267 mg
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