Dispositivos e acessórios
Crab Briks
Preparação 30min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
Tomato Sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
red chilli halved and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes quartered2
Crab Filling
-
fresh coriander20 g
-
lemon zest1 slice
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
red chilli halved and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
fresh crab meat300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 portions
Proteína
61 g
Energia
5101 kJ /
1217 kcal
Gordura
61 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
106 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Flavours
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seafood Korma
40min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Chocolate Fondants
40min
Vanilla sugar
72h
Banoffee Brazilian Pavé
1h 25min
Vanilla Ice Cream
12h
Popcorn Ice Cream Dessert
9h 25min
Shakshuka
50min
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min