
Dispositivos e acessórios
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
Preparação 30min
Total 3h 15min
12 slices
Ingredientes
Hazelnut Meringue
-
sunflower oil for greasing
-
caster sugar250 g
-
egg whites (approx. 5 large egg whites)230 g
-
cream of tartar1 tsp
-
hazelnuts, with skin150 g
Filling
-
toffees (e.g. Werthers)75 g
-
banana (approx. 120 g)1
-
cream, min. 30% fat chilled100 g
Topping
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in small pieces100 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cake Assembly
-
dark chocolate one piece50 g
-
hazelnuts, blanched roasted35 g
Nutrição por 1 slice
Energia
349 kcal /
1461 kJ
Proteína
6 g
Gordura
21 g
Hidratos de carbono
34 g
Fibra
2.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Layer Cakes
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda