Dispositivos e acessórios
Tangerine and Chocolate Log (French)
Preparação 30min
Total 8h 55min
6 portions
Ingredientes
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.3 g
Energia
1891 kJ /
450 kcal
Gordura
26.5 g
Hidratos de carbono
42.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Around the World
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Egg White Coconut Omelette
45min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2h 10min
Rice Pudding
55min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29h
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
9h 25min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min