Dispositivos e acessórios
Mustard Dill Sauce
Preparação 10min
Total 2h 15min
350 g
Ingredientes
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only, to taste10 - 15 g
-
caster sugar to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 g
Sódio
41.5 mg
Proteína
0.1 g
Energia
238.9 kJ /
57.1 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Cream cheese spread with radishes
5min
Yoghurt Dressing
5min
Orange Curry Dressing
10min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Baguettes
3h 45min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40min