Dispositivos e acessórios
Spinach and Butternut Squash Roulade
Preparação 30min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
butternut squash peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)250 g
-
fresh spinach washed, dried and roughly chopped200 g
-
unsalted butter diced140 g
-
plain flour140 g
-
milk250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large eggs separated5
-
cream cheese with chives180 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.7 g
Energia
2980 kJ /
712 kcal
Gordura
56.9 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Green Eats
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Pâté
1h 30min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1h 10min
Cream cheese spread with radishes
5min
Apple Spiced Houmous
10min
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Cream cheese spread with radishes
5min
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Creamy Mushrooms
35min
Cheese Biscuits
30min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50min