Sourdough Rye
TM6 TM5

Sourdough Rye

3.2 (5 avaliações )

Ingredientes

Starter

  • 350 g water, lukewarm
  • 1 Tbsp dried instant yeast
    ou 30 g fresh yeast, crumbled
  • 250 g rye flour
  • 2 Tbsp caraway seeds
  • 3 Tbsp black treacle

Bread

  • 30 g unsalted butter, diced
  • 2 tsp dried instant yeast
    ou 20 g fresh yeast, crumbled
  • 115 g wholemeal flour
  • 450 g plain flour, plus extra for dusting
  • 125 g water, lukewarm
  • 1 Tbsp fine sea salt
  • olive oil, for greasing
  • 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water

Nutrição
por 1 slice
Energia
737 kJ / 175 kcal
Proteína
5 g
Hidratos de carbono
31 g
Gordura
3 g
Gordura saturada
1 g
Sódio
306 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas