Versões compatíveis
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 2 tsp fine salt
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 2 chicken breast fillets, skinned (150-200 g each), cut into strips (1 cm)
- ½ lemon, preferably organic, grated zest and juice only
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 50 g shallots
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g button mushrooms, sliced
- 30 g dry white wine
- 100 g soy cream
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2535 kJ / 606 kcal
- Proteína
- 53 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 30 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Chicken with Peppers
1h
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Chicken with tomato sauce
1h
Pork tenderloin parcels
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Creamy mustard chicken stew
40 min