![Vegetable-topped bread Vegetable-topped bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/64120.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 50 g extra virgin olive oil, plus a little extra for greasing the baking tray
- 100 g water
- 50 g lard
- 20 g fresh yeast
- 300 g flour
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Vegetable topping
- 100 g red pepper, cut into pieces
- 100 g green pepper, cut into pieces
- 100 g onion, cut into pieces
- 100 g courgette, unpeeled and cut into pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp salt
- 1 tbsp paprika
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2081 kJ / 497 kcal
- Proteína
- 6.8 g
- Hidratos de carbono
- 38.5 g
- Gordura
- 34.3 g
- Fibra
- 3.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Five-seed bread
1h 50 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Salted Herbs
15 min
Chopped vegetable salad
10 min
Pumpkin risotto with bacon
25 min
Smooth cauliflower soup
50min
Sponge cake
1h 50 min
Versatile chunky soup
50min
Steamed eggs sunny side up
15 min
Basic bread dough
5 Min