Versões compatíveis
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
-
160
g cashew nuts, raw, unsalted
ou 160 g pine nuts - 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs flat-leaf parsley, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 2 eggs
- 1 pinch fine salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 540 g chicken breast fillets, cut into 15 strips lengthwise (approx. 2,5 cm)
- 30 fresh spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2950 kJ / 702 kcal
- Proteína
- 40 g
- Hidratos de carbono
- 27.1 g
- Gordura
- 47.1 g
- Fibra
- 7.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ratatouille
40 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2h
Arabian chicken with couscous
45 min
Sweet shortcrust pastry
1u. 50min
Salmon tartare
10min
Beef Chipotle Soup
55 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1sa 35 dk
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1u. 50min