Dispositivos e acessórios
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Preparação 10min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
405.4 mg
Proteína
21 g
Energia
1079.3 kJ /
258 kcal
Gordura
11.4 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Blue cheese celeriac wonton cups
Nenhuma avaliação
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Vegetable trimming stock
2h
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Ayam Masak Kicap
40min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Salsa verde
5min