Dispositivos e acessórios
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Preparação 10min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
405.4 mg
Proteína
21 g
Energia
1079.3 kJ /
258 kcal
Gordura
11.4 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Versatile smooth soup
45min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1h 45min
Spaghetti Carbonara
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min
Browned lamb mince
20min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Chilli with rice
50min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Dairy-free Chocolate Sauce
5min
Portuguese bread
3h 30min