Versões compatíveis
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spiced Orange Roast Chicken
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in
- 6 garlic cloves
- 1 Tbsp coriander seeds
- ½ Tbsp cumin seeds
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g orange juice, freshly squeezed
- 1 orange, sliced (5 mm)
- 70 g pitted green olives
Basmati Rice with Raisins
- 1 Tbsp flaked almonds
- 100 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
- 50 g raisins
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2801 kJ / 670 kcal
- Proteína
- 52 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 28 g
- Fibra
- 3.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Seafood Stew with Rice
30 min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Creamed Cod
45 Min
Chicken Étouffée
45 Min