Dispositivos e acessórios
Spelt Salad with Burmese Tofu
Preparação 10min
Total 9h 10min
6 portions
Ingredientes
Tofu
-
dried chickpeas300 g
-
water930 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
olive oil for sealing
Salad
-
pearled spelt rinsed150 g
-
water800 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sun-dried tomatoes in oil drained70 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
-
olive oil70 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
yellow cherry tomatoes quartered100 g
-
rocket salad50 g
-
mixed lettuce100 g
-
fresh baby spinach50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
1163 kJ /
278 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Millet
45min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Tofu stew
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Vegan Burger
5h
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Mayonnaise
15min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min