Dispositivos e acessórios
Spelt Salad with Burmese Tofu
Preparação 10min
Total 9h 10min
6 portions
Ingredientes
Tofu
-
dried chickpeas300 g
-
water930 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
olive oil for sealing
Salad
-
pearled spelt rinsed150 g
-
water800 g
-
fine sea salt2 tsp
-
sun-dried tomatoes in oil drained70 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
ground white pepper1 pinch
-
olive oil70 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
yellow cherry tomatoes quartered100 g
-
rocket salad50 g
-
mixed lettuce100 g
-
fresh baby spinach50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
1163 kJ /
278 kcal
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Leftover Curry
1h 10min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h