Dispositivos e acessórios
Barley and Vegetable Egg Cocotte
Preparação 30min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Eggs
-
unsalted butter for greasing
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
asparagus tips and stalks separated, stalks cut in pieces200 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
mustard15 g
-
white wine50 g
-
soy creamwhipping cream100 g
Barley
-
lime finely grated zest and juice1
-
olive oil90 g
-
fresh basil leaves10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
raisins20 g
-
cherry tomatoes halved80 g
-
green peas (fresh or frozen)50 g
-
shallots quartered80 g
-
red onions sliced150 g
-
fennel bulb sliced100 g
-
water750 g
-
pearl barley250 g
-
medium eggs6
-
ground black pepper6 pinches
-
fresh chives chopped, for serving10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
604 mg
Proteína
14 g
Energia
2123 kJ /
508 kcal
Gordura
32 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Tomato Rice Balls
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Pepper and Salami Sauce
45min
Moroccan Bean Soup
45min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1h 25min
Vegetable Biryani
50min