Dispositivos e acessórios
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
397.5 mg
Proteína
32.3 g
Energia
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Cauliflower mash
25min
Cauliflower "fried" rice
45min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Caprese hasselback chicken
40min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min