Dispositivos e acessórios
Mediterranean salmon and couscous parcels
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemon zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve½
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces70 g
-
sun-dried tomatoes9
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground white pepper plus extra to season½ tsp
-
couscous220 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
warm water500 g
-
olive oil2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
982.4 mg
Proteína
40.8 g
Energia
2310.3 kJ /
550 kcal
Gordura
22.9 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
43.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick and easy meals: Salmon
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon niçoise salad
35min
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Caprese hasselback chicken
40min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Risoni with salmon and spinach
25min
Sticky chicken
24h 35min
Quick turkey taco bowl
15min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min