Versões compatíveis
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Smoked Salmon and Avocado Salsa
- 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (opcional)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
- ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)
Poached Egg Pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach, stalks removed
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 30 g whipping cream
- 1 Tbsp grated Parmesan cheese
- 2 medium eggs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1433 kJ / 341 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 2.2 g
- Gordura
- 26.9 g
- Fibra
- 3.3 g
Receitas alternativas
Ratatouille
40min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Keine Bewertungen
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Boiled Eggs
20min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Acidic Juice
5 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min