Dispositivos e acessórios
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
new potatoes diced (1 cm)300 g
-
water1000 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only (approx. 20 g)½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
731 kJ /
175 kcal
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Chickpea soup with spinach
40min
Watercress and Oat Soup
35min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Quinoa Broth
35min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Red Lentil Soup
40min