Dispositivos e acessórios
Veracruz Fish
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
rice250 g
-
white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
white cabbage cut in pieces150 g
-
olive oil100 g
-
tomatoes quartered300 g
-
onions halved80 g
-
garlic cloves4
-
1 fresh jalapeño chilli, halvedserrano chilli halved1
-
cider vinegar2 Tbsp
-
pitted black olives100 g
-
pickled capers20 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) to taste1 - 2
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
14.3 g
Energia
1748 kJ /
418 kcal
Gordura
29.3 g
Hidratos de carbono
24.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WHITE FISH
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Style Pork Stew
30min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Sautéed Pork with Cider
55min
Beef Bourguignon
1h 30min