Dispositivos e acessórios
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered240 g
-
fresh parsley cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing15 g
-
olive oil25 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
boiling water1000 g
-
couscous300 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
fish skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)600 - 700 g
-
flaked almonds, toasted2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
40.5 g
Energia
2440 kJ /
580 kcal
Gordura
15.3 g
Hidratos de carbono
63.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Tomato and Haddock Rice
50min
Hake and Prawn Burger
15min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min