![Pollock and Spinach Lasagne Pollock and Spinach Lasagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/59377_0-615-2768-2768.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2066 kJ / 494 kcal
- Proteína
- 35.7 g
- Hidratos de carbono
- 47.3 g
- Gordura
- 18 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40p
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40p