Dispositivos e acessórios
Pollock and Spinach Lasagne
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
pollock fillets sliced (1 cm)500 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil drained30 g
-
frozen chopped spinach thawed, drained300 g
-
ground black pepper¾ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
plain flour70 g
-
milk650 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets12
-
mozzarella sliced (5 mm)120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35.7 g
Energia
2066 kJ /
494 kcal
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
47.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WHITE FISH
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Seafood Korma
40min
Shrimp Yakisoba
35min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Fish Stew
45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Seafood Risotto
40min