Pollock and Spinach Lasagne

Pollock and Spinach Lasagne

4.7 36 avaliações
Preparação 15min
Total 1h
6 portions

Ingredientes

  • pollock fillets sliced (1 cm)
    500 g
  • lemon juice
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 ¾ tsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • sun-dried tomatoes in oil drained
    30 g
  • frozen chopped spinach thawed, drained
    300 g
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    40 g
  • plain flour
    70 g
  • milk
    650 g
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • dried basil
    ½ tsp
  • dried lasagne pasta sheets
    12
  • mozzarella sliced (5 mm)
    120 g

Nutrição por 1 portion

Energia 494 kcal / 2066 kJ
Proteína 35.7 g
Gordura 18 g
Hidratos de carbono 47.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...