
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano leaves only
- 4 sprigs fresh coriander
- 1 long red chilli deseeded if preferred
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 1 tsp ground cumin
- 1 Tbsp olive oil
- 2 limes halved
- 350 g chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)
- 750 g water
- 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 250 g fresh sweetcorn kernels
- 400 g tinned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 190 g tomatoes finely diced
- 2 spring onions trimmed and sliced
- 140 g red peppers deseeded and diced
- 240 g avocado flesh only, sliced
- 180 g cabbage shredded
- corn chips to serve
- sour cream to serve
- pickled jalapeño chillies to serve
- 1 sprig fresh coriander leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 671 kcal / 2818 kJ
- Proteína
- 22 g
- Gordura
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 43 g
- Fibra
- 13 g
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