
Dispositivos e acessórios
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
Preparação 10min
Total 12h 45min
6 portions
Ingredientes
Soup
-
onion halved1
-
garlic clove1
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
smoked paprika½ tsp
-
olive oil30 g
-
carrot cut in pieces1
-
celery stalks cut in pieces2
-
pumpkin cut in cubes (2-3 cm)100 g
-
French green lentils soaked overnight and drained150 g
-
dried bay leaf1
-
water600 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
chorizo sliced (1 cm)250 g
Pancetta Croutons
-
pancetta12 slices
-
bread (example sourdough), each slice cut into 3 strips4 slices
Nutrição por 1 portion
Energia
329 kcal /
1384 kJ
Proteína
21 g
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
22 g
Fibra
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Soups For All Seasons
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda