Dispositivos e acessórios
Puy Lentil and Sausage Casserole
Preparação 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
oil for frying
-
raw sausages (approx. 600 g)6
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
dried Puy lentils250 g
-
water650 g
-
clove1
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
mustard for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.1 g
Energia
1523 kJ /
364 kcal
Gordura
24.8 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy White Beans and Leeks
20min
Kedgeree
45min
Asparagus Risotto
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Ratatouille
40min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Salmon and Courgette en Croute
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Mushroom Risotto
30min