Dispositivos e acessórios
Coconut and beetroot balls
Preparação 10min
Total 40min
22 portions
Ingredientes
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)210 g
-
pitted Medjool dates12
-
desiccated coconut plus extra for coating130 g
-
raw cashews (see Tips)80 g
-
cacao powder2 tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9.5 mg
Proteína
1.4 g
Energia
333 kJ /
79.2 kcal
Gordura
6.1 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Lemon coconut bliss balls
40min
Five seed energy bars
1h 45min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Almond and date bars
2h 15min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Carrot cake bliss balls
40min