Dispositivos e acessórios
Coconut and beetroot balls
Preparação 10min
Total 40min
22 portions
Ingredientes
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)210 g
-
pitted Medjool dates12
-
desiccated coconut plus extra for coating130 g
-
raw cashews (see Tips)80 g
-
cacao powder2 tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9.5 mg
Proteína
1.4 g
Energia
333 kJ /
79.2 kcal
Gordura
6.1 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Carrot cake bliss balls
40min
Almond and date bars
2h 15min
Coffee and cocoa toasted cereal
50min
Nutty matcha balls
40min
Cashew bread French toast
1h 40min
Chocolate energy bars
1h
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Five seed energy bars
1h 45min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1h 10min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1h