Dispositivos e acessórios
Artisan Plant Pizza
Preparação 20min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.2 g
Energia
1619 kJ /
387 kcal
Gordura
18.8 g
Hidratos de carbono
41.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1h 30min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2h 30min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1h 5min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Lupini Cheese
2h 45min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Seitan Chilli
25min
Green Tea Smoothie
10min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min