Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
ou crème fraîche
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 884 kJ / 213 kcal
- Proteína
- 4.2 g
- Hidratos de carbono
- 13.9 g
- Gordura
- 14.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Asparagus cream soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Onion Soup
1h
Creamy Tomato Soup
25 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Broccoli and Stilton Soup
30 Min