Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
- 600 g boiling water
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for serving
- 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
-
50
g double cream, plus extra for serving
ou crème fraîche
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 884 kJ / 213 kcal
- Proteína
- 4.2 g
- Hidratos de carbono
- 13.9 g
- Gordura
- 14.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Creamy Courgette Soup
25min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Asparagus cream soup
30min
Onion Soup
1h
Creamy Tomato Soup
25min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min