Asparagus Stem Soup
TM6 TM5

Asparagus Stem Soup

3.3 (24 avaliações )

Ingredientes

  • 300 g asparagus stems, woody ends, cut in pieces (5 cm, see tip)
  • 600 g boiling water
  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus extra for serving
  • 200 g potatoes, peeled and diced (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
  • 50 g double cream, plus extra for serving
    ou crème fraîche

Nutrição
por 1 portion
Energia
884 kJ / 213 kcal
Proteína
4.2 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gordura
14.8 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas