Dispositivos e acessórios
Allergen-friendly Mushroom Risotto
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Stock
-
onions quartered230 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water hot1200 g
-
black peppercorns½ Tbsp
-
dried bay leaves2
-
½ tsp dried thymefresh thyme2 sprigs
Risotto
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil40 g
-
250 g fresh porcini mushroomsdried porcini mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved50 g
-
risotto rice350 g
-
nutritional yeast (opcional)2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.9 g
Energia
2139 kJ /
511 kcal
Gordura
20.1 g
Hidratos de carbono
70.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ALLERGEN FRIENDLY
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 Std. 30 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Tempeh Bolognaise
30 Min
Cream of Vegetable Soup
15 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min