Versões compatíveis
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g basmati rice
- 2 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut in matchsticks (5 mm)
- 400 g leeks, cut in pieces (5 mm)
- 4 cod fillets, skin and bones removed (approx. 500 g total weight)
- 450 g milk
- 10 white peppercorns
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp mustard powder
- 5 - 10 sprigs fresh chives, cut in pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1835 kJ / 439 kcal
- Proteína
- 34.2 g
- Hidratos de carbono
- 65.9 g
- Gordura
- 4.3 g
Receitas alternativas
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Mackerel and Lemon Trofie
30 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Creamed Cod
45min