Dispositivos e acessórios
Baba Ganoush
Preparação 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
eggplants medium-sized (approx. 3-4)600 g
-
garlic clove1
-
lemon juice50 g
-
tahini30 g
-
parsley leaf, fresh plus 1 tbsp roughly chopped3 tbsp
-
chilli powder (opcional)¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil for drizzling, plus extra for brushing1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
198 mg
Proteína
2 g
Energia
314 kJ /
76 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spelt pastry
50min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Baba ghanoush
1h
Baba Ganoush
1h
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Garlic dip (toum)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Baba Ghanoush
1h 30min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min