Dispositivos e acessórios
Baba Ganoush
Preparação 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
eggplants medium-sized (approx. 3-4)600 g
-
garlic clove1
-
lemon juice50 g
-
tahini30 g
-
parsley leaf, fresh plus 1 tbsp roughly chopped3 tbsp
-
chilli powder (opcional)¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil for drizzling, plus extra for brushing1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
198 mg
Proteína
2 g
Energia
314 kJ /
76 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Baba Ganoush
1h
Lebanese-style hommus
13h 15min
Hummus
10min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Muhamara dip
5min
Hummus
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Veal in tuna sauce
13h
Hummus
5min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min